
غلامحسین احمدوند در گفتوگو با فارس با اشاره به برگزاری جشنواره فناوری اطلاعات در رشتههای مختلف در آموزش و پرورش اظهار داشت: حدود 800 اثر به دبیرخانه جشنواره فناوری اطلاعات در استان قم ارسال شده است که از این میان 54 اثر منتخب برای شرکت در مرحله کشوری انتخاب شدهاند.
وی با اشاره به اینکه سهمیه استان قم در زمینه تولید محتوا 30 اثر بوده است، ادامه داد: دانشآموزان و فرهنگیان قمی استعدادهای خوبی در زمینه تولید محتوا دارند که در این مجالها این استعدادها امکان بروز مییابند.
رئیس گروه فناوری اطلاعات آموزش و پرورش استان قم ابراز داشت: در این جشنواره رشتههایی مانند تولید محتوا، بازیهای رایانهای و گرافیکهای رایانهای وجود دارد که میان دانشآموزان و فرهنگیان برای استفاده بهتر از امکانات هوشمندسازی مدارس رقابت ایجاد میکند.
وی افزود: برخی از رشتههای این جشنواره نیز به صورت ملی در شهرستانهایی مانند تبریز و بندر عباس برگزار میشود که آثار به صورت مستقیم به این شهرستانها ارسال شده است.
احمدوند با اشاره به معیارهای داوری آثار خاطرنشان کرد: مسائلی مانند ساده بودن، کاربردی بودن، میزان مطالب درسی که مورد پوشش قرار داده شده، بومی بودن صداها و تصاویر، کاربری آسان، داشتن نرمافزار کمکی، شبیهسازی شدن مطالب و درج شدن راهنمای استفاده از نرمافزار از جمله معیارهای داوری این آثار است.
هوشمند شدن 200 کلاس پایه ششم ابتدایی
وی با اشاره به آخرین اقداماتی که در زمینه هوشمند سازی مدارس در آموزش و پرورش استان قم انجام شده است، ادامه داد: در این راستا 200 دستگاه رایانه و دیتا پروژکتور در دو ماه گذشته در مدارس استان قم توزیع شده است.
رئیس گروه فناوری اطلاعات آموزش و پرورش استان قم گفت: این ابزارها 200 کلاس پایه ششم ابتدایی را مجهز کرده است.
وی با اشاره به اینکه پایه ششم ابتدایی برای هوشمندسازی در اولویت قرار دارد، ادامه داد: دروس این پایه به شکلی طراحی شده که نیازمند استفاده از ابزارهای نوین و چندرسانهای برای انتقال مفاهیم است.
نظرات شما عزیزان:
|